ETUSIVU   -   ESITTELY   -   HOIDOT   -   MEDITAATIOT   -   KURSSIT   -   MUUT PALVELUT   -   HINNASTO   -   YHTEYSTIEDOT 


KLASSINEN HOMEOPATIA

Klassinen homeopatia on turvallinen hoitomuoto, jota voidaan käyttää ”vauvasta vaariin”.  Se aktivoi kehon omaa puolustusjärjestelmää parantamaan itse itsensä lempeästi ja tehokkaasti. 

Homeopatialla voidaan hoitaa lukemattomia erilaisia vaivoja esimerkiksi: 
  • Tapaturmat ja vammat
  • Akuutit ja krooniset tulehdukset
  • Allergiaoireet
  • Vaihdevuosivaivat
  • Masennus
  • Uupumus
  • Erilaiset pelot ja traumat
  • Myös raskauden aikana (esim. pahoinvointiin) ja synnytyksessä (esim. kivun lievitykseen, vahvistamaan hiipuvia supistuksia, pelkoon…) 
Vastaanotolla haastattelen asiakasta tarkkaan tarkoituksena löytää juuri hänelle sopiva, yksilöllinen ja kokonaisvaltaisesti vaikuttava homeopaattinen valmisteMERIDIAANI HIERONTA

Meridiaanihieronta perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja se on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Siinä käsitellään samoja energiakanavia ja pisteitä, joihin akupunktiossa laitetaan neulat. Meridiaanihieronnassa ei kuitenkaan käytetä neuloja, vaan painelen sormilla meridiaanipisteitä (akupisteitä) ja hieron ja venyttelen niiden välisiä meridiaanilinjoja (akuratoja), avaten näin kehon tukoksia ja voimistaen elinvoiman virtausta koko kehossa. Tällöin myös immuunijärjestelmä vahvistuu ja elinvoima lisääntyy. Meridiaanihieronta on todella rentouttava hoito ja erittäin hyvä stressin poistaja. 

Hoito tehdään lempeässä kynttilänvalossa ja asiakkaan valinnan mukaan joko hiljaisuudessa tai rauhoittavaa musiikkia kuunnellen. Hierontaöljyn sekaan valitsen asiakkaalle sopivan aromaöljyn, joka tehostaa valitulla tavalla hoidon vaikutusta. Esim. lievittää kipuja, tasapainottaa hormoneja…

Hoidon esteet tai huomioon otettavat seikat:

  • Ei suositella annettavaksi raskauden ensimmäisen 3kk aikana.
  • Ei syöpäpotilaille eikä elinsiirtopotilaille. 
Hoidettavan kannattaa kertoa mahdollisista käyttämistään lääkkeistä, sekä tekonivelistä, jotta nämä voidaan ottaa hoidossa huomioon.


ENERGIAHOITO

Energiahoito auttaa vapautumaan erilaisista energia- ja tunnelukoista ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hoidon aikana yritämme selvittää myös mikä tunne tai muu viesti esim. kivun taakse kätkeytyy ja siitä tietoiseksi tuleminen auttaa usein tiedostamaan asioita ja elämän tilanteitasi laajemmin ja uudesta näkövinkkelistä ja antaa sinulle uutta energiaa ja uusia ideoita tilanteen ratkaisemiseksi.
Hoito tehdään hoitopöydällä, joko hiljaisuudessa tai rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Asiakkaalla on kevyet vaatteet yllään ja huopa päällä. Hoitaja kuljettaa käsiään hoidettavan kehon ympärillä ja keholla kevyesti hieroen ja painellen.