ETUSIVU   -   ESITTELY   -   HOIDOT   -   MEDITAATIOT   -   KURSSIT   -   MUUT PALVELUT   -   HINNASTO   -   YHTEYSTIEDOT 

ENKELI-MEDITAATIO RETRIIITTI 15.-17.6.2018 JYVÄSKYLÄN TIKKAKOSKELLLA

Haluaisitko viettää viikonloppua luonnon helmassa, jossa sielu lepää?
Haluaisitko myös vahvistaa yhteyttäsi omaan sisäiseen viisauteesi, sekä Enkeleihin ja saada uusia oivalluksia henkisen kasvun tielläsi?

Tervetuloa mukaan henkisen kasvun retriittiin, Luonetjärven kauniisiin rantamaisemiin!

Retriitissä mm. keskustelemme henkiseen kasvuun liittyvistä asioista ja teemme meditaatioharjoituksia. Kanavoin viestejä Enkeleiltä ja tässä retriitissä sinulla on halutessasi mahdollisuus myös itse opetella kanavoimista, sekä tulla tietoiseksi omista oppaistasi.
Retriittiin voivat osallistua sekä aloittelijat, että myös pidempään mukana olleet.
Iltaisin on mahdollisuus saunoa ja uida. Istumme iltaa leiritulen ääressä lettuja paistellen.( Myös gluteenittomia lettuja on tarjolla. )

Hinta:
Retriitin hinta 185e. Sisältäen kurssimaksun ja täysihoidon eli: Majoituksen (omat liinavaatteet, sekä pyyhe), ruokailut & kahvitukset ja iltasaunat

Ruokailu:
Ruokailuista vastaa retriitin järjestäjä Merja Saarinen. Valmistan meille kasvisruokaa, mutta mikäli sinulla on jotain ruokarajoituksia tai allergioita, niin kerrothan nämä ilmoittautumisen yhteydessä.

Alustava aikataulu:
Ohjelma alkaa pe klo 17 ja loppuu su viimeistään klo 13. Perjantaina voit saapuilla paikalle ja kahville klo 16 alkaen. Mikäli pääset tulemaan pe vasta klo 17 jälkeen, niin ilmoitathan etukäteen.


Paikka:
Sarpatin leirimaja, Tikkakoski Jyväskylä. Mikäli tulet kaukaa junalla tai bussilla ja tarvitset kyytiä Jyväskylän asemalta leirikeskukseen, niin kerrothan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.


Ilmoittautumiset 1.5.2018 mennessä.
Soittamalla tai tekstarilla: 0405167120 tai
sähköpostilla: merjasaarinen74@gmail.com    
1.5.2018 alkaen ilmoittautuminen on sitova eli maksettua varausmaksua 50e, ei sen jälkeen palauteta.
MUITA KURSSEJA:

TAROT-kurssi 
 
2-10 henkilölle, kerää ystäviä porukka ja tulkaa kurssille hoitolaani tai kutsu minut luoksesi. Jyväskylässä tai muualla Suomessa.

Tervetuloa mukaan intuitiota aktivoivalle ja vahvistavalle tarot kurssille. Korttien avulla voit avata ja selvittää mitä tahansa elämäsi tilannetta ja voit tehdä tulkintoja myös ystävillesi ja läheisillesi.

Kurssit toteutetaan joko kolmena iltana ( 4h/ilta ) tai viikonloppukurssina la-su. Pakkana käytämme Alistair Crowleyn pakkaa, jossa on kauniit ja värikkäät kuvat ja perinteinen Tarot pakan rakenne.
Kurssimaksu on 135e, sis. kirjallisen materiaalin.

Soita ja kysy lisää:
tekstarilla 040-5167120 tai s.postilla merjasaarinen74(a)gmail.com


Meiltä lisäksi:                                        
Homeopatian kotiapteekki / ensiapukurssit. Eli kerää vaikka ystävien kesken 2-10 porukka ja tulkaa kurssille hoitolaani tai kutsu minut luoksesi.
Jyväskylässä tai muualla Suomessa.Sarpatin kota ja ranta